UK Garage, 2-step Garage & 4x4

Логин (e-mail)     Пароль     
вспомнить пароль
Логин (e-mail)    
Имя    E-Mail    Пароль   
  регистрация  вход 

ФОРУМ
2Step.ru форумы > Работа сайта 2Step.ru > Старый форум (архив)

Страница 2 из 2

Эстонские скороговорки!

LSDance Is Choosing Life

LSDance Is Choosing Life

5 февраля 2005 года

чебурашка по-эстонски potsataja, но это не важно, я не знаю, что с вами сейчас будет- наберите воздуха в грудь! (с) Миха Задорный, малыш по-эстонски буит mudilane (эстонцы не в конец испорченный народ, поэтому ударение на первый слог)

Luther Selecta

Luther Selecta

5 февраля 2005 года

Значит мой вариант Чебурашки литовский, у них там сказка так и называется: "Крокодилас Генас и Перевертукас"

ПЕРЕСТРОЙКА

ПЕРЕСТРОЙКА

5 февраля 2005 года

2Luther Selecta: Я ваще ржал как подорваный... хахахахахахаха

Перевертукас !!! ЖАРА !!!

Luther Selecta

Luther Selecta

5 февраля 2005 года

Там еще темы есть не менее сильные... В ближайшее время еще напишу...

Ma3x

Ma3x

5 февраля 2005 года

Все уже знают эту штуку:
Питер Пен па истонсски - Питерас Пенис. :lol2::lol2:

Veell

Veell

7 февраля 2005 года

Самая лучшая скороговорка на английском:

Бади мувин, бади мувин,
Эй уан саунд, саунд соу соутинг
Бади мувин, бади мувин,
Ви би геттин даун энд ю ноу ве краш грувин!!!

Amphee

Amphee

21 марта 2005 года

aprillil esineb Tallinnas üritusel “The Lightning” oma maailmaturnee raames eelmise aasta üks suurimaid tõusjaid drum`n`bass muusika maailmas – Concord Dawn. Uus Meremaalt pärit produtsentide duo alustas oma muusika avaldamist plaadifirma Low Profile all. Praeguseks ilmub nende looming sellistes tuntud plaadifirmades nagu Timeless ja Renegade Hardware Inglismaal. Concord Dawn on esimene Eestit külastavaks Renegade Hardware artistiks (aastaid tagasi Eestis käinud Kemal ja Rob Data olid siinse külastuse ajaks juba plaadifirmat vahetanud). Nende ülesehituselt voolavat ent võimsat muusikat toetab räppimisega mc Stirlin Londonist.

Õhtu Zelluloosi Keskuse ümber-ehitatud ruumides juhatab sisse videomeenutus eelnenud üritustest. Kõrvalruumis, milles muusikat ühendavaks terminiks on “Broken Beat” avavad oma plaadikotid Genki ja Wiljam Helsinkist, mängides Exogenic Breaksi ja Stealthuniti artistidena peamiselt nu-school breakse. Üles astub ka juba tosin aastat Eesti alternatiivmuusika areeni edendamisega tegelenud Raul Saaremets.

кто быстрее всех прочитает это в микрофон на следущем стэппинсэйшне таво я накурю!

Pierrot

Pierrot

21 марта 2005 года

....aga see vist mingid vanad peod...

Amphee

Amphee

21 марта 2005 года

сообщение Pierrot
....aga see vist mingid vanad peod...

Tere syber ))

Предыдущая страница << < 12

Чтобы оставлять ответы и создавать новые темы необходимо выполнить вход на сайт или зарегистрироватсья.

РАЗДЕЛЫ ФОРУМА
cd1d0a32

Обратная связь

Copyright © 2001—2024 2step.ru

Яндекс цитирования     Рейтинг@Mail.ru

}